De kosten voor het vervangen van een ophangrand zijn afhankelijk van de diameter van de luidspreker. We praten over een diameter van 5 t/m 18 cm, 20cm, 25cm, 30cm of 38cm.
Respectievelijk 3" t/m 6½", 8", 10", 12", 15".

Zelf kunt u bepalen wat de diameter is van uw luidspreker.

buitendiameter ophangrandU meet de buitendiameter van de te vervangen ophangrand, daar waar de ophangrand op het chassis gelijmd zit. Is dit b.v. 19.3 cm, dan praten we over een 20 cm speaker, is het b.v. 23.8 cm dan praten we over een 25 cm unit. Het hangt er dus vanaf welke ophangrand er gemonteerd moet worden.
Het beste kunt u ons even bellen of mailen met de volgende gegevens:

1. type en merk luidspreker (unit);

2. de diameter van de luidsprekerunit in inch of centimeters.

AUDIOLAB TEL, 0513-431337.

Wanneer u vier of meer units ter reparatie heeft krijgt u vanaf 10% korting. Op bijvoorbeeld een bose 901 (18 units) krijgt u ruim 25% korting.

Voor een andere reparatie bijvoorbeeld centreren, onderbreking, spreekspoel, litzedraad, stofkap, spider, magneet, chassis wordt in principe het arbeidsloon en eventueel gebruikte materiaal in rekening gebracht. Dit is dus verschillend per geval.
Voor een exacte prijsopgave zullen we de speaker unit eerst moeten bekijken, hier worden geen kosten voor berekend.
Een reparatie van een luidspreker duurt gemiddeld één tot twee weken. Wanneer de luidsprekerunits worden teruggestuurd, gebeurt dit onder rembours.
Voor het terugsturen wordt € 12,00.- incl. BTW (verzend, administratie, rembours) kosten in rekening gebracht. Het pakket wordt samen met de reparatiekosten aan huis aangeboden.