Wanneer u besluit om de luidsprekerunits naar ons op te sturen, is het van groot belang dat dit met zorg gebeurd om te voorkomen dat de luidsprekerunits beschadigd aankomen. Uiteraard is het ook mogelijk om de luidsprekers bij ons langs te brengen, bijvoorbeeld wanneer de units bijna niet uit de kast te demonteren zijn Wij controleren dan, na reparatie de rest van de luidsprekers ook even (De prijs van de reparatie blijft hetzelfde). Vindt u de reis naar Follega echter te ver! Dan geven wij graag wat inpaktips.

1. Zorg ervoor dat u een stevige doos hebt waar de beide units in passen (supermarkt of postkantoor).

2. Het meest belangrijke is dat de units de bodem van de doos niet raken, maak dus een bodem van proppen krantenpapier, piepschuim of bubbeltjesfolie zo´n 10cm dik.

3.
In de meeste gevallen is dit de beste manier. De units legt u met de conussen naar elkaar toe en schroeft ze aan elkaar vast met een boutje en een moertje. Vervolgens doet u de units in een plastic zak of u wikkelt de units in bubbeltjes folie.

 


4. U kunt de units nu in een grote doos plaatsen en vervolgens opvullen met proppen krantenpapier, piepschuim of bubbeltjes folie. Nog beter is de units te plaatsen in een kleinere doos waar ze net in passen, die doos vervolgens dicht te plakken en te plaatsen in een grotere doos om die vervolgens weer op te vullen met proppen krantenpapier (oftewel een dubbele doos).

5. Als alles dichtgeplakt zit de doos even schudden om te voelen of de units stevig in de doos zitten en niet bewegen als je schudt. Schrijf op de doos dat het breekbaar is en breng de doos naar het postkantoor.

SUCCES !